לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ש.י

ניתוח כושל להסרת גידול מהמוח בשם אקוסטיק ניורומה

שלום ד"ר עברתי לפני שנה וחצי ניתוח כושל להסרת גידול במוח בשם ACOUSTIC NEUROMA.. כל הצד ימין של פניי נפלו, כתוצאה מפגיעה בעצב הפנים במהלך הניתוח. גם עצב השמיעה נפגע, לכן, אין אני שומע כלל בצד ימין, גם עצב שיווי המשקל נפגע, ואני סובל מסחרחורות בהליכה בלבד. יש לציין שבריאתי לא נפגעה כלל כתוצאה מהניתוח, וחזרתי לכושרי הרגיל. השאלה שלי הנה למרות שחתמתי על כל המסמכים הידועים לפני כל ניתוח, (יש לציין שיש ברשותי היום את דוח הניתוח) האם יש מקום לתבוע את בית החולים שניתח אותי, לאחר בנאמר לי לפני הניתוח, שהסיכוי להצלחת הניתוח נושק ל-90%, מה שגרם לי להסכים לניתוח, מול 10% כישלון. ובפועל קיבלתי 100% כישלון. במידה וע"פי הערכתך אין מקום לתביעה, מי אמור לממן את הניתוחים הפלסטיים (הכרחיים) לתיקון עיוות הפנים? שאין אני משלים עימם. תודה מראש ש.י

ד"ר דוד שרים, רופא ועורך דין

שלום רב ראשית לא מדובר בשיתוק מוחין כמובן, אלא בגידול של אוזן תיכונה, שלפי הערכתי, מהסיפור שלך, היית חייב להינתח כדי לכרות אותו, ולא היו לך הרבה ברירות, כי רוב האנשים הסבירים שמגלים להם גידול כזה במוח - מעדיפים ניתוח. בקשר לשאלה אם ניתן לתבוע בגלל הנזק, הרי שצריך לראות אם הניתוח היה רשלני או לא. אם הניתוח לא התנהל בצורה המקובלת - יש מקום לתביעה, אבל זאת ניתן לדעת רק מהמסמכים הרפואיים. אם אתה מעוניין, אתה מוזמן לפנות. איחולי כל טוב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית - שיתוק מוחין