לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
תום

כיצד מגישים תביעה כנגד חברה בחוץ לארץ?

ש ברשותי משתמש steam ששייך לחברת valve, שידועים במשחקים שלהם כמו half life וגם counterstrike, שזהו חשבון לפלטפורמת משחקים. לפני חודשיים, פרצו לחשבון שלי וגנבו פריטים ווירטואליים בסכום שנע בין 200 ל300 דולר סך הכל, דרך פעולת phishing (בעצם לינק שמוביל בכאילו לאתר לגיטימי אבל בעצם מחדיר סוג של סוס טרואיני במחשב שדרכו אפשר לפרוץ למחשב), זה כבר קרה לי בעבר והחזירו לי אותם בטענה שפעם הבאה הפעולה הזו לא תוכל לחזור על עצמה, הפעם אין לי מושג איך הם הצליחו לחדור, אבל עכשיו הרכוש הזה נגנב. יצרתי אתם קשר והם מתעקשים שהפעולה הזו לא ניתנת לשחזור, אבל שוב המשתמש שלי נגנב למרות שמערכת האבטחה שלהם עבדה על המחשב שלי (עובד על עיקרון שמי שמתחבר ממחשב אחר ומתחבר דרך המשתמש של המחשב הראשון צריך לקבל אישור דרך המחשב הראשון שעליו יש את המשתמש, והוא מקבל קוד סודי שדרכו אפשר לאפשר את המשך ההזדהות). כל מה שאני דורש הוא החזרת החפצים, האם יש עילה להגשת תביעה, מה ניתן לעשות ואיך עושים זאת. תודה. תום.

מנהל הפורום

תום שלום, ראשית יש לקרוא בעיון את תקנון השימוש של האתר. לעיתים התקנון פותר אותם מאחריות למקרים כפי שציינת. במקרה ובכל זאת תרצה להגיש תביעה יהיה עליך להסתייע בעו"ד מקומי במדינה בה רשומה החברה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות