האם להתגרש או לא
היי אני עדיין לא שם אבל ייתכן בדרך לשם. אני ובעלי נשואים 4 שנים עם ילדה בת שנה וחצי. הויכוחים והמריבות בנינו בדרך כלל בגלל אנשים אחרים: הורים שלי, משפחה שלי, הורים שלו ומשפחה שלו. האדם הוא אדם מאוד קשה וחשבתי שמשהו ישתנה אחרי החתונה. כלום לא השתנה ואף נהייה גרוע יותר- איומים כלכליים, איומים לקחת לי את הילדה, מריבות בלתי פוסקות עם כל העולם מסביב. האמת נמאס לי ואני יודעת שהוא לא ישתנה. דיברתי פעם על טיפול זוגי אחרי שפעם אחת עזבתי את הבית עם הילדה והוא פשוט סירב. האדם בטוח שהוא אלוהים ושהוא מושלם והוא ממש לא כזה. אם בהתחלה נכנסתי לחתונה בגלל אהבה עכשיו אני מקללת את היום הזה. אני חושבת שאני כבר לא אוהבת אותו אבל מפחדת על הילדה שלי ומה זה עלול לעשות לה. אני מבקשת עזרה ובבקשה לא לקפוץ ישר למילה "גירושין". תודה
שלום רב, במקרה כמו שלך את זו שצריכה להחליט עד מתי? ישנם פתרונות לנסות ולסדר את העניינים בניכם לפני שפניכם יהיה לגירושין אפשרות אחת היא להגיש תביעה לשלום בית לבית הדין הרבני ולבקש לשלוח אותכם ליועצת זוגית אפשרות נוספת להגיש תביעה ליישוב סכסוך בבית המשפט לענייני משפחה וגם שם לבקש להפנות אותכם לאנשי מקצוע מתאימים על מנת לבחור בדרך הטובה והנוחה ביותר בשבילך יש לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מעורך דין בתחום המשפחה בהצלחה
שאלות נפוצות:
סהר 22222
אריאל