משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכים במשפחה שתלטנות של האחים על ההורים והרכוש

מנהלי הפורום

עו"ד יעקב שמשי

עו"ד יעקב שמשי

בעל תואר במשפטים (LL.B) של האוניברסיטה העברית בירושלים, תואר ראשון בכלכלה של האוניברסיטה העברית ותואר במנהל עסקים של המכללה למינהל. עוסק בתחום המשפט משנת 1994, מטפל ומספק שירותים משפטיים בתחום דיני משפחה וירושה. מנוסה מאוד בייצוג לקוחותיו בפני הערכאות המשפטיות השונות, מבית המשפט השלום ועד העליון וכן בבתי הדין הרבניים, בלשכת ההוצאה לפועל ובפני גופים משפטיים ומנהליים אחרים.

קביעת פגישה
0539374679
חזרה לפורום

שתלטנות של האחים על ההורים והרכוש

ליל
לילי

אנחנו ארבעה אחים , הוריי הם אנשים מבוגרים וחולים אבי יותר מקשה פיזית ואילו אימי חולה בדנמציה , אחיי לקחו את השליטה על הבית והכל ליידים שלהם , עד עטה אחותי היתה ממונה על הכנת הכדורים של אמא , אחותי אומרת שאימי נוטלת הרבה כדורים והיא חוששת שחלקם לא נמוצים אחי מביא לה כדורי הרגעה שמשפיעים עליה לא טוב , דיברנו עם רופאת המשפחה אך היא אומרת שאת הכדורים עליה ליטול והיא לא רואה שום בעיה אני מאמינה שאחיי רוצים שנהיה כמה שפחות מעורבות במה שקורה להורים אחי אינו האפוטרופוס של אימי אך מתנהג יור גרוע , אני מפחדת ברגע שהוריי יצטרכו לצאת חלילה למוסדות אחי ימכור את הבית של ההורים או ישכיר אותו ולנו לא תהיה מילה , הצעתי שנעשה אופוטרופוס לרכוש אך אחיי מתנגדים בכל תוקף וגם אבא שלי אנחנו אובדות עיצות מה עושים ? תודה