משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתלונות שווא תלונת שווא כנגד בני כתוצאה מנקמה של שכנה ומצב עילת רישום משטרתי

מנהלי הפורום

עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

עו"ד ומגשרת בתחום דיני המשפחה וירושה. מאז הסמכתה ניהלה תיקים הקשורים לדיני המשפחה על כל היבטיהם. בעלת תואר LL.b במשפטים של הקריה האקדמית קריית אונו. לעו"ד יחזקאל-כחלון, ניסיון רב בהופעות בבתי משפט בבתי הדין הרבנים ועדות וכיוצ"ב והצלחה מוכחת בפסקי דין בתיקים מורכבים. עו"ד יחזקאל -כחלון הינה יו"ר ועדה במחוז תל אביב שבלשכת עורכי הדין העוסקת בנושאים כמו תלונות שווא וניכור הורי וחברה בוועדת משפחה.

קביעת פגישה
0776670446
חזרה לפורום

תלונת שווא כנגד בני כתוצאה מנקמה של שכנה ומצב עילת רישום משטרתי

דלי
דליה

באוגוסט 2015 הוגשה תלונת שווא כנגד בני על סחר בסמים, דבר המופכך מיסודו, הגיעו 2 שוטרים אלינו לבית ושאלו את המנקה שלי איפה בני שיצא רבע שעה לפני שהגיעו, וטענו בפניה שיש תלונה על עשן שיוצא מביתנו. לא הפכו את הבית אך חיפשו באופן שיטחי, ואנו חשדנו בשכנתנו שרצתה לנקום כיוון שקדם לכך ריב על לשון הרע שלה כלפי ילדיי לאורך שנים. פנינו אליה בבקשה שתעשה פוליגרף במידה וזה אכן לא היא, והיא סרבה. ברצוננו לדעת מה עלינו לעשות בכדי לדעת היכן עומד הרישום המשטרתי, נסגר או לא, ובמידה ונסגר אז כיצד נסגר, מחוסר אשמה או חוסר ראיות, ואם ניתן לתבוע את אותה שכנה על פגיעה בשמו הטוב של בני?

RE:
עו"ד יחזקאל-כחלון פנינה
עו"ד יחזקאל-כחלון פנינה

שלום רב, באשר לעניין הפלילי הייתי ממציצה שתפנו לעו"ד פלילי לקבלת יעוץ באשר לתביעה האזרחית את חייבת ראיות בדבר מגיש התלונה כדי שיהיה לך שם ש נתבע.

RE:
דלי
דליה

בנוסף שכחתי לציין שניגשנו למשטרה לצורך בירור הופעת השוטרים בביתנו ונאמר לנו שהייתה תלונה על סמים ושרק בבית משפט אפשר לקבל את פרטי המתלונן