לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
פנינה

ביטול מנוי לאתר כונס נכסים לאחר 25 ימי ניסיון.

צהרים טובים, נרשמתי לאתר כונס נכסים ל-25 ימי ניסיון ומסרתי את מספר כרטיס האשראי שלי. לאחר 23 ימים ביטלתי את המנוי אך הביטול משום מה לא נקלט באתר. 25 ימי הניסיון היו בחודש ינואר. כעבור מס' ימים קיבלתי חשבונית מס קבלה וחוייבתי ב-199 ש"ח עבור מנוי לחודש פברואר. לאחר שקיבלתי את החשבונית ב-30.1.23 הזדרזתי להיכנס לאתר ולבטל את המנוי שוב. הפעם צילמתי את המסך. פניתי אליהם לביטול המנוי לחודש פברואר באותו היום (30.1.23) והם לא הסכימו לבטל מכיוון שלטענתם אין זכר לביטול הראשון שלי. האם אני יכולה לפנות לחברת האשראי שיבטלו את החיוב? האם זה חוקי? יש לי עוד כמה ימים שבהם אני יכולה לבטלו. אלו תנאי הביטול מהאתר שלהם: השימוש בחלק משירותי האתר ותכניו כרוך בתשלום, בהתאם לשיקול דעתה של הנהלת האתר. משך השימוש בשירות הינו לתקופה קצובה בהתאם לחבילה אשר רכש המשתמש ו/או בהתאם לחבילה אשר הותאמה לו על ידי צוות האתר. רכישת המינוי יכולה להיעשות על ידי טופס רישום לאתר "כונס FREE" או על ידי פניה צוות האתר כמפורט מטה. שם המשתמש באתר הינו אישי ולא ניתן להעברה. התשלום בעבור המנוי יהיה באמצעות כרטיס אשראי. פעולת החיוב באמצעות כרטיס אשראי מתבצעת באופן מיידי לאחר השלמת רכישת המינוי. כאשר לקוח נרשם באמצעות כרטיס חיוב מיידי (דירקט, דיינרס, ישראCash, וכו'), החיוב יבוצע מיידית. במידה והלקוח ביטל את המנוי לפני תום תקופת הניסיון, כספו יוחזר לו ע"י חברת האשראי לפי מדיניות ההחזרים של חברת האשראי. יש לשים לב שבמידה והביטול הוא לאחר תום תקופת הניסיון, הלקוח לא זכאי להחזר. אודה לעזרתכם, פנינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות