דניאלה

בעלי זרק אותי מהבית והשאיר אותי בלי קורת גג

אני נמצאת כרגע בחופשת לידה, אני ובעלי היינו רגע לפני כניסה לבית חדש בשכירות. בזמן שארגנו את הבית אני והילדה ישנו אצל ההורים שלי והוא אצל ההורים שלו. ביום שהיינו צריכים להיכנס הביתה בעלי שם לי אולטימטום "או שאת מגיעה עכשיו עם הילדה הביתה או שאנחנו הולכים לרבנות", מיותר לציין שהוא לא דאג לאוכל בבית ולכל הצרכים של הילדה שלנו (סימילאק, חיתולים, בייבי פסטה וכל מה שתינוק צריך). הוא ביטל את חוזה השכירות כלומר זרק אותי מהבית ואני נאלצתי להיות אצל ההורים שלי כאשר ההוצאות שלי ושל הילדה על ההורים שלי. זה שאני כרגע אצל ההורים שלי מונע ממני לקבל דמי מזונות וכסף להשכרת בית כדי לאפשר לי ולילדה שלי חיים טובים? או שזה מונע ממני את המשמורת על הבת שלי עד גיל 6 כידוע בחוק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום דניאלה, ראשית צר לי לשמוע כי זו דרכי הפעולה של בעלך. שנית, העובדה שאת והתינוקת מתגוררים כרגע בבית הורייך אינו מונע ממך לקבל דמי מזונות. לצורך קבלת זכויותייך ובעיקר זכויות בתך התינוקת, עלייך לפנות לייעוץ משפטי פרטני, כדי לבחור מה הערכאה המתאימה ביותר עבורכן. וכן להגיש תביעות מתאימות. אין באמור לעיל להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי, ומתן מענה מדיוק למקרה הספציפי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858