מוטרדת מאוד

אלימות סמויה ובגידה רגשית

שלום, מס' שאלות בבקשה: 1. בעלי הגיש לפני כחודשיים בקשה ליישוב סיכסוך. נתנו לו 60 יום. מה קורה בתום פרק הזמן הזה? בהנחה שהוא רוצה להגרש. 2. הוא פלירטט בטלפון וגם נפגש עם נשים לאורך זמן. האם יש לכך השלכות משפטיות? יש לי את התכתובת ואת העובדה שקבעו פגישות אך אין לי צילומים. אני מעוניינת לתבוע כתובה. מה עליי לעשות? 3. לאורך שנים הוא מתעלל רגשית ומילולית בי ובילדים. אין מכות וסימנים. כיצד ניתן להביא את מסכת הייסורים הזו של אלימות סמויה לבית הדין? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום רב, הליך יישוב סכסוך הינו הליך גישורי במהותו ומטרתו לנסות להגיע להסכמות אשר ייתרו את הפנייה לערכאות משפטיות. ככל ולא תצליחו לעשות כן, אזי בתום תקופת עיכוב ההליכים, יוגשו תביעות בהתאם לחוק. בנוגע לבגידות ו/או אלימות, יש לבחון את הראיות, נושא זה אך לא רק משפיע על זכאות לכתובה. מומלץ להיפגש עם עו"ד מומחה בדיני משפחה לצורך קבלת חוות דעת מדויקת. אין באמור לעיל להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי, ומתן מענה מדיוק למקרה הספציפי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858