אדיר פינק

העברת נכסים בטאבו בין קשישים?

הי, האם יש צורך להעביר בין בעל ואישה קשישים (100 ו 96) את הטאבו (על 12 נכסים) במקום על הבן הבכור? האם זו שאלה של בחירה למי להעביר או זה מתבקש כחוק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום רב, השאלה אינה ברורה. מדוע הנכסים אינם רשומים ע"ש בני הזוג הקשישים? מדוע להעביר ע"ש הבן הבכור? האם לא רוצים להעביר לילדים נוספים? האם השאלה מתמקדת על ענייני ירושה? במידה וכן ומובקש לסטות מהוראות הדין- חוק הירושה. אזי יש לערוך צוואה מנומקת וערוכה דבעי. אין באמור לעיל להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי, ומתן מענה מדיוק למקרה הספציפי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858