טל לביא

הסכמ הורה לניפוק דרכון

הסכמת הורה לניפוק דרכון: מה האפשרות לפעול במידה והאבא מסרב לחתום על הסכמת הורה לניפוק דרכון? לציין שהאבא לא בקשר עם הילד שנים רבות וחתם פעם אחת . האם ההסכמה שלו בפעם הראשונה תופסת גם לחידוש הדרכון לילד או שצריך הסכמה מחדש? במידה ולא מסכים מה ניתן לעשות? מדובר בתיק ישן משנת 2012. תוקף הדרכון של הילד כרגע עומד על חצי שנה. תודה מראש לכל העונים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום רב, במידה והאב אינו משתף פעולה, יש לפנות לביהמ"ש לענייני משפחה בבקשה מנומקת לקבלת צו המופנה למשרד הפנים להארכת/ חידוש דרכון לקטין. יובהר ההסכמה הראשונה אינה בתוקף. אין באמור לעיל להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי, ומתן מענה מדיוק למקרה הספציפי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858