אדיר פינק

העברת נכסים בטאבו בין קשישים?

התשובה היא שהכל הולך לבכור, האחות היא נכה ומסודרת לחיים. חלק מהדירות ע"ש האבא חלק ע"ש האמא, השאלה היא האם יש צורך להעביר לדוגמה לאמא במקום ישירות לבן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום אדיר, לא אוכל להעניק תשובה איכותית בצורה זו, יש המון היבטים על עו"ד לבחון בטרם מתן מענה, כגון: שיקולי מס, שיקולי העברות, עלויות ו/או אגרות. לצורך תכנון העברה בינ-דורית (מתנה, ירושה, העברות בן בני זוג ועוד) יש לגשת לעו"ד מומחה בתחום המשפחה והירושה. אין באמור לעיל להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי, ומתן מענה מדיוק למקרה הספציפי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858