לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלמוג

שינוי הסדרי ראייה עם הילד

שלום, אני אב לילד בן 7 שגר במרחק של שעה נסיעה ממני. על פי פסק הדין והסדרי הראייה שנקבעו מגיע אליו כל יום ראשון וכל יום שלישי, לוקח אותו לישון אצלי כל סופש שני. כרגע אני נאלץ למכור את רכבי עקב קשיים כלכליים, האמא לא מוכנה להתגמש איתי על הסדרי הראייה הצעתי לה לקחת אותו כל סופש שאז אני יכול לארגן רכב, ולא להגיע באמצע השבוע כי מבחינת עבודה וזמני ההגעה לשם בתחבורה ציבורית, זה פשוט לא הגיוני. לאיזה פתרון ניתן להגיע ואיך? מה יקרה אם לא אגיע באמצע השבוע כי פשוט אין לי איך להגיע? שוב מזכיר שזה מרחק של שעה נסיעה, בימים עמוסים ופקקים יכול לקחת שעה וחצי לכל כיוון, אודה למענך, תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום רב, על מנת ליתן תשובה מעמיקה יש לקרוא את פסק הדין/ הסכם ייתכן ובמסגרתו ניתנה התייחסות למקרה היעדרות מזמני שהות. חסר בשאלתך פרטים רבים כגון: כמה זמן אתה "מתכנן" להיות בלי רכב? בן כמה הילד? בכל מקרה מומלץ לנסות הליך גישור בטרם הגעה לבתי המשפט. אין באמור לעיל להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי, ומתן מענה מדיוק למקרה הספציפי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני משפחה