משפטי– זאפ
משפטיפורומיםעמותות ומלכ"ריםהרחקה מוועד מנהל של עמותה

מנהלי הפורום

עו"ד דב קיבלוביץ

עו"ד דב קיבלוביץ

עורך דין אזרחי מסחרי החל משנת 1991. בעל תואר במנהל עסקים (בהצטיינות). תחומי העיסוק העיקריים שלו הם: ליווי משפטי למלכ"רים ולתאגידים בכלל, פירוקים וכינוסים של תאגידים וליטיגציה אזרחית ומסחרית. בין היתר מייצג גם אגודות ספורט. מכהן גם כבורר במוסד הבוררות של ההסתדרות.

קביעת פגישה
0772303836
חזרה לפורום

הרחקה מוועד מנהל של עמותה

א
א

שלום. הנני מכהנת כחברת ועד מנהל עמותה זה שבע שנים ובתפקיד מנהלת האתר וגזברית העמותה זה שנתיים. בעקבות חילוקי דעות עם היור-היא מחד שלחה מכתב התפטרות- כפי שמחייב התקנון ומאידך התנתה בפני הועד המנהל תנאי להמשך כהונתה - את הדחתי מהוועד. אחכ הוצע לי לכהן כיור במקומה. הסכמתי לקחת על עצמי את התפקיד. נערכה הצבעה אך שאר חברות ההנהלה לא אישרו את מינויי, למרות שיומיים קודם הן הציעו לי זאת בכתב. בהמשך חסמה היור את גישתי למערכת גביית דמי חבר ללא התראה או דיון של הועד, וחסמה גישה לניהול האתר. הבוקר נחסמה גישתי למייל הארגון, ולפני שעתיים הוציאה אותי היור מכל 15 קבוצות הווצאפ בהן הייתי חברה. כשהתרעתי שהחסימות לא מאפשרות לי להמשיך לבצע את תפקידי למען הארגון ומוסדותיו ופוגעות בזכויות 837 החברות בו- לא נעתרה הנל לפתוח את החסימה. שאלתי- האם ההתנהלות תקינה? מה תייעץ לי כדי להשיב את זכויותי ולהעמיד את היור על התנהלותה הפסולה. אגב באת כוח הארגון- ליאת שושן ברק מצדדת ביור וקיימה עימה קשר רציף אך מתעלמת מפניותי.