אריה א

תביעה מטעם חבר עמותה

האם חבר עמותה יכול לתבוע את העמותה, או שישנו מסלול ייעודי בחוק לבירור תביעות מסוג זה? שואל ספציפית על תביעת חבר עמותה את העמותה שהוא חבר בה - בבימ״ש לתביעות קטנות. התביעה מכוונת נגד החלטות מסוימות של העמותה (בטענה לחוסר סבירות) ונגד מנגנון קבלתן של החלטות אלה (שלא באמצעות מליאת החברים). תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

כעקרון אין הבדל בין זכויות עובדים ותביעות בגין אי קיומן עי עמותה או חלצ כמעסיק לכל מעסיק אחר . להתייעצות ספציפית והפנייה לעוד ניתן להתייעץ בפרטי