*כהן**

עדכון בדבר הצטרפות חבר לעמותה

עמותה המעוניינת לצרף חברים חדשים לעמותה (חבר בלבד ולא בעל תפקיד לא כחברי ועד ולא כחברי ועדת ביקורת ולא כמורשי חתימה). מה נידרש מהעמותה לעשות? והאם קיימת חובת עדכון מול הרשם או שהצטרפות חבר לא דורשת עדכון כל שהוא ברשם העמותות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דב קיבלוביץ

צירוף חברים חדשים לעמותה - ככאלה . בד"כ יש בכל עמותה נוהל צירוף חבר ; פנייה לועד והודעה כי ברצונו להצטרף כחבר. החתמתו על מסמכים מוכנים ; שנהירים לו מטרות , תקנון והחלטות חשובות של אסיפ"כ הנוגעות לחברות. הכל - ככל שאין נוהל או הנחיות ספציפיות לעניין זה בתקנון העמותה. לאחר שהוועד אישר יש לרשום אותו בספר החברים המעודכן . אין צורך לעדכן את הרשם כל עוד מדובר בחבר שהצטרף.