זיכיון לבית קפה שכונתי ליישובים ושכונות נוספים
1. אני כיום בעל בית קפה קטן באיזור תל אביב. שוקל לאור מספר פניות הרחבה לנקודות נוספות. 2. אשמח לעצה ספציפית בתור התחלה, האם כדי לצאת לדרך - אני מחוייב לזכיינים או שאני יכול להיות הבעלים של כלל הנקודות ולהפעיל מנהלים מקומיים שכירים?
ניר שלום, הפיכת סניף מצליח לרשת זכיינית היא הזדמנות עיסקית עם סיכון סביר. בהחלט הייתי בוחן אפשרות מסוג זה עלייך לערוך מספר בדיקות ופעולות משפטיות כדי לשמור על המותג. בהצלחה
שאלות נפוצות:
ד"ר איריס טרומן, עו"ד
ד"ר איריס טרומן, עו"ד
ד"ר איריס טרומן, עו"ד
ד"ר איריס טרומן, עו"ד