בנימין

ערור דוחות וחוק התיישנות

יש לי מספר דוחות עירוניים ודוחות תנועה ושאלתי האם אני יכול להגיש ברשה להישפט ואח לא אוכל להגיע למשפט ( מה שמאוד יכול לקרות) אני פשוט ישלם יום לפני המשפט (או שיש כזה דבר לדחות ולהגיע להסדר עם התביעה)

item.Author מנהל הפורום עו"ד משולם גלעד

שלום רב. כל עוד לא חלף המועד להגיש בקשה להישפט תוכל להגיש בקשה להישפט אך, משלב זה לא תוכל לסיים את העניין בתשלום הקנס היות שהסטטוס שלך ישתנה . מה שכן אפשר זה אכן לפנות לתובע בעירייה ולנסות להגיע להסדר. שים לב שמהרגע שיקבע לך מועד למשפט אתה חייב להגיע אלא אם הגשת בקשה לשופט בתיק וזה דחה לך את המועד. ככלל, משביקש נהג להישפט, אין בית המשפט כבול לקנס המקורי אך ברוב המקרים, אם תבקש כשתגיע למשפט לשלם את הקנס המקורי, ברוב המקרים התובע לא יתנגד והשופט יאפשר זאת.