חמזה עיסה

יש לי רכב מזדה שנת 2005 של סבא שנפטר אבל אין צו ירושה על הרכב . אני רוצה להוריד את הרכב מהכביש .

הרכב מזדה 6 משנת 2005 היה של סבא שלי והוא נפטר ואני רוצה להוריד את הרכב מהכביש , למכור אותו לחלקים .מה אני צריך לעשות בכדי לבצע זאת כי הרכב לא רשום על שמי .

item.Author מנהל הפורום עו"ד משולם גלעד

שלום רב ככלל ישנו צורך בצו ירושה. רק מי ממוסמך על פי הצו להיכנס בנעלי המנוח שהנו הבעל הרשום ברישיון הרכב. עצתי אליך היא לפנות למשרד הרישוי ולשאול במה יסתפקו לצורך אישור הורדת הרכב מהכביש. במידה ולא תצליח מולם, ממליץ לך לפנות לעו"ד המתמחה בדיני משפחה. בהצלחה.