דודי י

ביטול נקודות דו"ח פלאפון

קיבלתי דוח פלאפון עם קבס ונקודות יש לי כבר 18 נקודות ואני חייב לבטל את הנקודות (עם הקנס אני יכול להסתדר) הבעיה שבדברי הנהג נשמע שאני מודה ומבקש מהשוטר שיוותר לי. השאלה שלי היא האם עדיין אפשר לעשות משהו למרות זאת או שחבל על הזמן

item.Author מנהל הפורום עו"ד משולם גלעד

לאור הנסיבות שציינת אכן ישנה חשיבות למצות כל סיכוי למחיקת הנקודות. סיכויי ביטול הנקודות תלויים בעיקר בתקינות פעולות השוטר והמשטרה ובכשלים שבחומר החקירה. סטטיסטית כמעט בכל דו"ח ישנם כשלים וסיכויי תיקון הסעיף לסעיף שאינו נושא לצדו נקודות חובה גבוהים מאד. חשוב לבחון את החומר ורק אז נדע להעריך את מידת הסיכויים.