עדי סגל

בירושלים- חניה בכביש חד סטרי

בירושלים- בכביש חד סטרי יש תמרור 433 בצידו הימני של הכביש .(אסורה כל עצירה וחניה של רכב בדרך בצד שבו הוצב התמרור) . בנוסף תחת התמרור רשום " חניה לתו אזורי בלבד 8 " - האם מותרת חניה בצידו השמאלי של הכביש?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משולם גלעד

ככלל מתייחסת ההוראה שבתמרור לצד בו מוצב התמרור. הדבר נכון הן לעניין החנייה והעצירה של רכב בכלל והן לגבי תו החניה האזורי בפרט. בהעדר כל הוראה מפורשת אחרת בתמרור, תיבחן אפשרות החניה בצד השמאלי של הכביש על פי קיומו או העדרו של תמרור בצד שמאל.