אביחי

חוסר הבנה מוחלט בעניין הנקודות

הוצאתי תדפיס נקודות ומופיע לי 2 אמצעי תיקון 1) קורס בסיסי מתאריך 18/11/21 -עברתי את המבחן 2)קורס בסיסי מתאריך 7/4/2020 - עברתי את המבחן ברשימת הרשעות תאריך 25/8/21 - 8 נקודות פלאפון 11/3/2021 - 6 נקודות 8/1/2020 - 6 נקודות שתי שאלות : 1) עברו שנתיים מהעבירה האחרונה למה אני עדיין רואה את הנקודות ? והאם הנקודות האלה הם חובה זאת אומרת קיימים כרגע ? 2)סה"כ הנקודות לפי התדפיס הוא 20 ועברו שנתיים מהעבירה האחרונה האם הנקודות יתאפסו ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משולם גלעד

שלום רב הכלל הוא כי מי שלא צבר יותר מ 22 נקודות - תימחק כל נקודה שנתיים מיום ביצוע העברה בגינה נרשמה. מי שלחובתו מעל 22 נקודות, תימחק כל נקודה שרשומה לחובתו 4 שנים מיום ביצוע העבירה בגינה נרשמה. ככל שקיים אמצעי תיקון, השלמת אמצעי התיקון הנה תנאי מצטבר (!) לחלוף השנתיים/ ארבע השנים.