אורית

נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית לצורך פניה ימינה

שלום קיבלתי דוח חניה על נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית. ברצוני לציין שעליתי על הנתיב רק לצורך פניה ימינה דרך הנתיב (הפניה מותרת לכל רכב), בתמונות ניתן לראות כי אני עולה על הנתיב כ 300 מטר לפני הפניה מה הסיכוי לביטול הדוח בהגשת ערעור? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משולם גלעד

שלום רב ככלל, נושא דוחות נת"צ ושאר דוחות הנרשמים על ידי הרשויות המקומיות אינו נופל בגדר בתי המשפט לתעבורה אלא נמצא לפתחם של בתי המשפט לעניינים מקומיים. על פי הנתונים שצירפת לא ניתן לקבוע סיכויים, לשם כך יש לבחון את חומר הראיות שבתיק התביעה. . למיטב ידיעתי הסיכויים הסטטיסטיים אינם גבוהים. ככל שמדובר בקנס בלבד, שאינו נושא לצדו נקודות חובה או סנקציה אחרת, אין לדעתי הצדקה לטיפול עורך דין שעלותו אינה עולה בקנה אחד עם הסנקציה הצפויה במקרה זה.