לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיטל לוי

ברק דניאלי השתלטות על אדמות טאבו כושן

יש לי שאלה לפורום. והיא רצינית מאוד. ידוע להרבה על בחור בשם ברק דניאלי שרוכש וקונה ומשתלט על אדמות של טאבו כושן . מה היופי והייחוד באדמות כאלו ומה השוני בינהם? למה הוא קונה רק טאבו כושן ? למה הם שוות יותר , ומה האידואולוגייה בכך קוראים לו ברק והוא ממושב רשפון בשרון ומצפון הארץ תודה מיטל . ואני שואלת כי הוא במגעים לרכישה של השטח שלנו

מנחם

ברק דניאלי לפני כשבועיים ביקר בחווילה הענקית שלו בכרמל וואלי בקליפורנייה ,מחשיפה של השלטונות נמצאו הממצאים שאת הווילה המפוארת הוא עשה מדירבון ודחיפה של זמרות צעירות לענף וגרף מכך מיליארדים ברק דניאלי כבר לא יוכל להסתיר את הווילה המפוארת שעשה על חשבון כל הרווחים האלו ,במיוחד לא את מה שבנה בנאפה וואלי

עו"ד איילת רייך

מיטל שלום, ממליצה כי תפני שאלה זו לפורום מקרקעין.

מיטל

אני מברכת את הפורום המיקצועי הזה לגבי כל העזרה וההכוונה לגבי ברק דניאלי [ שהוא נחשב ככריש] הוא אכן רכש את השטחי טאבו שלנו ,הקטע הוא שכאשר הבנו ששטח של טאבו קושן יותר שווה ויותר יקר הרווחנו יותר כסף :) ברק דניאלי שילם לנו עוד על השטח ותבינו שאילולא אתם לא הינו מצליחים היות ומדובר בשטח גדול מאוד בירושליים ברק דניאלי דווקא גם העריך את שיעורי הבית שעשינו והצלחנו אנו להוציא מהכריש יותר כסף:) תודה תודה לפורום מיטל ובני משפחתה

קימחי

לגבי השאלה של מיטל. ברק דניאלי זה בסך הכל בחור שידע לנצל זמן מסויים ומקום מסויים לגבי אדמות .זה שהוא פריק של אדמות טאבו כי מדובר באדם מיושן ומסוג האנשים של הדור הישן והלא מתפתח קימחי

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מושבים וקיבוצים