לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
א (שם בדוי)

אני לא קיבלתי את זכויותיי לייעוץ עם עורך מתחילת חקירה שזומנתי אליה.

שלום. היום זומנתי לחקירה בחשד לשימוש בסם קל. מכיוון שאני בטוח ויודע שאינני משתמש בסמים אך סביבתי הקרובה מידי פעם משתמשת זומנתי לחקירה לפני החקירה הסבירה לי במה אני מאושם החלטי לא לשף פעולה ואמרתי לה מכיוון שאני יודע שאין לי שום קשר לסמים אז ביקשתי להתייעץ עם עורך דין או עם הסנגוריה הציבורית היא אמרה שלפי החוק במדינה אני לא יכול להתייעץ עם הסנגוריה או עם עורך דין אלא אם כן אני עצור וטירטרו אותי מחדר לחדר עד שהתישו אותי יום שלם ואז בכל השאלות שעניתי אמרתי להם שאני לא יודע במשך שעות ספורות הן פתחו לי תיק בכל זאת על חשד לשימוש בסמים לקחו טביעת אצבעות והחתימו אותי על כתב ערוכה שאם אזומן שוב עליי להגיע אחרת אני אעצר ואקבל קנס. לא קיבלתי לאכול מהשעה 11 בבוקר ועד 7 בערב. לפי מה שקראתי כאן הסנגוריה הציבורית יכולה לייעץ בכלי שלבי חקירה אז אני מבין שהם הפרו את זכוייתי מה עליי לעשות מרוב ייאוש הם דובבו אותי בחקירה ורק רציתי לצאת משם חתמתי על הכל למרות שראיתי שהיא ניסחה את דבריי בדרך מעוותת מימה שאני נסחתי אני אשמח לעזרה בהקדם כי זה מאוד חשוב לי כי זה גרם לי לטראומה מאוד מאוד קשה תודה מראש.

עו"ד גז רעות

במידה ויוגש כתב אישום הרי שיהיה בכך טענות הגנה טובות. זכות להיוועצות עם עו"ד קמה לחשוד בעבירה גם אם אינו עצור. מיד עם תחילת החקירה יודיע החוקר על הזכות להיוועץ בעו"ד ויאפשר זאת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבריינות נוער