ניר א.

תקנה 27 על הרכוש המשותף בנסח טאבו

היי אנו מצויים לפני חתימת חוזה. בנסח הטאבו מצויין בחלק העליון הערת אזהרה תקנה 27 על רכוש משותף. האם הערה זו תהווה בעיה בכל הנוגע לנטילת משכנתא? יש לציין כי מדובר על בניין בן 4 קומות כאשר חלק מהגג מוצמד לדירות בקומה העליונה ו2 דירות ביקשו בעבר להרחיב את ההצמדה של הגג וקיבלו היתר מהעיריה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

הערה מסוג זה מאפשרת למוסד תכנון לרשום הערת אזהרה בלשכת רישום המקרקעין על הייעוד או על השימוש שנקבע למקרקעין. במקרה זה טרם חתימה על חוזה יש לבדוק באופן פרטני מול הועדה המקומית לתכנון ובניה את המצב התכנוני שמכוחו נרשמה ההערה.