נועה טפירו

מקום חניה לבית ללא תופס 4

היי , אני גרה בדירה שהוא תמ״א 38 ,שרכשתי לפני כמה שניםמגיע לי לפי החוזה שלי מקום חניה אך בגלל שהקבלן לא סיים לבנות את הכול אין לנו תופס 4 . מישהו טפס לי את החניה למרות שלא מגיע לו בחוזה בכלל חניה . מה אני יכולה לעשות כדי לקבל את החניה שלי חזרה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

ככל שיש לך חוזה ובו מופיעה זכות לקבלת החניה ואין מחלוקת לגבי המיקום שלה והיותה משוייכת לדירה שלך, אז יש לך אפשרות לאכוף את זכות השימוש בחניה בכל אמצעי חוקי. ממליצה להתייעץ עם עורך דין בנוגע לאפשרויות העומדות בפנייך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

ככל שיש לך חוזה ובו מופיעה זכות לקבלת החניה ואין מחלוקת לגבי המיקום שלה והיותה משוייכת לדירה שלך, אז יש לך אפשרות לאכוף את זכות השימוש בחניה בכל אמצעי חוקי. ממליצה להתייעץ עם עורך דין בנוגע לאפשרויות העומדות בפנייך.