שרה עוקשי

תביעה בגין אי רישום בטאבו

נכנסנו לתהליך של העברת הבית מחברה משכנת לטאבו מסתבר שבשנות ה-50 כנראה לא היה רישום של מחסנים ועתה המנהל דורש אישור של העירייה ותשלום או פיקוד העורף דורש ממד אנחנו בשלב שהחלטנו לא להמשיך בתהליך אך השכנה בבית הדו משפחתי מאיימת בתביעה שאנו מונעים את זכויותיה האם השכנה צודקת ואנחנו מחויבים להמשיך בתהליך על אף שנכנסנו אליו באופן וולונטרי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

לא ניתן להשיב על שאלתך "על רגל אחת" מבלי לבדוק מסמכים ולעשות בירור עובדתי. ממליצה להתייעץ עם עורך דין.