משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

שותף חדש בחברה- מה חל עלי

דינ
דינו מרקוביץ

שלום אני רוצה להכנס כשותף חדש בחברה פעילה בדקתי וזה נראה מתשלם ורווחי זה חברה שמפעילה בר ויש עוד 2 שותפים , יש משהו מיוחד שאני צריך לשים לב בהסכם עם השותפים?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

דינו בוקר טוב, לא כל הנוצץ זהב הוא איני יודע מה בדקת ומדוע זה נראה לך רווחי יתכן שבאמת זה רווחי אבל הרבה לפני כן חשוב לראות מה ההתחייבות שלך ביחס לשותפות ומה ההתחייבות של יתר השותפים. רק אז ניתן לבחון האם זה באמת רווחי או לא מה הכדאיות ומה הסיכון ככל וישנו מוצע לפנות בפרטי