בדיקה גרפולוגית בראיון עבודה
זומנתי לראיון עבודה בעמותה. לאחר הראיון ביקשו ממני לכתוב 20 שורות בערך בכתב יד ואמרו לי שיעבירו את מה שכתבתי לבדיקה של גרפולוג. בפעם הקודמת שביקשו ממני לעבור בדיקה גרפולוגית לא התקבלתי לעבודה. רציתי לדעת אם הממצאים שמתקבלים מהבדיקה הזו לא יכולים להגיע למקום שזה לא אמור להגיע אליו ולפגוע בי ובעתיד שלי? יש חיסיון על דבר כזה? אני שואלת כי אני מניחה שהממצאים לא חיוביים בגלל שלא התקבלתי פעם קודמת לעבודה בגלל זה
נלי שלום רב, בדרך כלל ישנם מספר מועמדים לאותו תפקיד ויכול מאד להיות שלא התקבלת לעבודה בפעם הקודמת, כי מישהי אחרת יותר התאימה לתפקיד הספציפי ולאו דווקא בגלל ממצאים לא חיוביים עליך. לשאלתך בדבר חסיון חוות הדעת- אני נוהגת לכתוב בסיפא של חוות הדעת הגרפולוגית, שהיא מיועדת למזמין העבודה בלבד. למיטב ידיעתי, יש חסיון על התוכן ולא נהוג להעביר חוות דעת ממקום עבודה אחד למישנהו, אלא באישור הנבדק. לידיעתך, יצא חוק חדש שמאפשר למי שנבדק במכונים למיניהם, לקבל לידיו את תוצאות הבדיקה. בהצלחה!
תודה על התשובה המהירה. האם אני יכולה לבקש ולקבל את תוצאות הבדיקה גם אם לא מדובר במכון כלשהו אלא בעמותה / חברה?
לנלי, שווה לנסות ולבקש, לאור החוק החדש. אינני יודעת אם החוק תופס גם במקרים בהם חוות הדעת נעשתה ע"י גרפולוג פרטי ולא ע"י מכון כלשהו. בהצלחה!