לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
פנינה

אחרי ועדה על החלק הפיזי,הגשתי את החלק הנפשי

רגל ימין אחרי החמרה משמעותית .הגשתי בועדה מכתב מהשיקום בתל השומר שמגדיר אותי כמרותקת לכסא גלגלים. ההכרה המקורית היא על הקרסול, ברך ועמוד שידרה הוגשו כתקנה 9. ביצעתי תפקיד פיזי כעשור אחרי הפציעה המקורית , עם קרסול שבקושי נשא משקל.. 4 חודשים אחרי שרותקתי לכסא גלגלים, בזמן אשפוז בבית חולים היה לי פעם ראשונה פלאשבק לרגע מסוים מהיממה מהפציעה המקורית אחרי שלושה חודשים באשפוז יום פסכיאטרי הצוות הסביר לי שהרגע הזה הוא הסיבה לפוסט טראומה , כתבתי מכתב מפורט הבאתי אישור מהמחלקה כמובן ותיעוד ארוך של של מעקב פסכיאטרי משנים קודמות(רופא משפחה סירב לחתום על הצהרת בריאות חדשה אחרי צוק איתן בלי זה, מאז במעקב באופן עיקבי). אני מודאגת שאני אשתחרר לפני שמשרד הביטחון יטפל בזה, יש בערך חודשיים, לא יכולה להישאר בלי עזרה. מודאגת גם מזה שכולם אומרים לי שהם ינסו להפיל את התיק על מה שעברתי בתור ילדה . .. מה שכמובן חסר בסיס, עובדה פשוטה הצלחתי להתגייס לעבור גיבוש לפני,תפקדתי ..עכשיו לא.. רוצה למצוא מידע מסודר למה לצפות ממשרד הביטחון כרגע גם בצד הפיזי וגם בצד הנפשי.. בנוסף , התברר בנתיים כי יש מחלה אימנולוגית, שהוסבר לי שפורצת בלחץ .. ברור לי שאין מצב להיות מוכרת עליה מולם ולכן רשום בביטוח לאומי.. הגשתי היום בקשה לבדיקה מחדש לשרותים מיוחדים , ואני טיפה בבעיה כי חלק משמעותי בבעיה זה הפציעה מהצבא.. האם למשרד הביטחון יש משהו דומה לשרותים מיוחדים למטרה של סיוע בפעולות יום יום?

עו"ד תמר סיון

פנינה שלום, הסיפור שלך מורכב ואינו מתאים למענה במסגרת הפורום. אנא צרי קשר טלפוני ונשוחח 03-6813322

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל