לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אמיר

איתור מספר דרכון לפי מס' ת"ז ושם מלא

האם יש דרך לאתר מספר דרכון- לפי מספר תעודת זהות, שם פרטי ומשפחה?

מינה שקו

בקשה לאתר מספר הדרכון לפי תעודת הזהות ...

צביה ויסוצקי חיטין

הדרכון שהזמנתי עדיין לא הגיע אלי עקב החלפת כתובת מגורים. אבקש לברר את מספר הדרכון עפ״י ת.ז. שלי

מוסטפא

רוצה לקבל מספר דרכון שלי לפי תעודת זהות

סמי בוסקילה

אני רוצה להגיש מענק ואני לא זוכר את המספר דרכון כל פעם אני נכנס ל רשות המיסים מבקשים מספר רישיון מספר תעודת זהות מספר דרכון לצערי אני לא מוציא את הדרכון אני אשמח אם תעזרו לי זה דחוף מאוד

אלעד מ

אני רוצה לשנות כתובת מגורים, אין לי כרטיס אשראי והדרכון אבד לי איך אפשר לאתר את מספר הדרכון שלי תודה רבה

רמי

נשאר במשרד הפנים כי הוא לא בתוקף

ישמבל טגניהו

לא יודע מה מספר דרכון ואיך אני רשום

רמי

נשאר במשרד הפנים כי הוא לא בתוכך

אליהו קוצין

הדרכון נגנב במדריד ספרד

סימה יעקב

אני צריכה מספר דרכון כדי להוציא ויזה לארה"ב

עמארנה רים

לא יודעת מס הדרכון

סימה יעקב

חייבת מס' דרכון להוציא ויזה לארה"ב

מאיר

אני צריך להחליף כתובת במשרד הפנים ולצורך הזדהות עלי לדעת מספר דרכון

ולדיסלב חנס

אהלןן, אני צריך עזרה להשיג שוב את הויזה שלי לקזחסטן, יש מצב גם לאזרחות שלי במדינה? כי תבין אני עליתי בגיל 4 למדינת ישראל, ואני לא ביקשתי מההורים שלי לעבור... אשמח לחזור לשם לתקופה של חודש לפחות... תוכל לעזור לי בכך בראשון או בשבוע הבא??

לירון בראל

איבוד דרכון

אלירן חפץ

מה השם של הבחור?

משה זליקוביץ

חיפוש מספר דרכון של אזרח זר שנכנס לארץ מספר פעמים. האם אפשרי לברר רק על פי השם שלו ???זה לצורך ירושה

נתנאל וטורי

הדרכון התעכב ולא הגיע אחרי חודשיים

נתנאל וטורי

הדרכון התעכב ולא הגיע אחרי חודשיים

שמעון לייפר

9090

אנסטסיה סטריקובסקי

מספר דרכון ישראלי

מעין בנישו

דרכון ות"ז נגנב גנוב

אלירן חפץ

אמיר שלום רב. משאלתך לא ברור: 1. האם אתה מעוניין לאתר דרכון ישראלי או דרכון זר? 2.מה מטרת האתור? *ניתן לבצע חקירה במטרה לאתר פרטי אדם . אשמח לסייע בכל שאלה נוספת.

ניקולא חורי

בעלי קוראים לו ניקולא חורי תז 023492457.מנסה לבדוק האם יש לו צו איסור יציאה מהארץ והמערכת לא מקבלת את הפרטים שלו .אין לו פלאפון חכם .אין לו מייל ואין חשבון בנק .מה שיש לו רשמנו במערכת רוצים תשובה האם מותר לו לצאת מהארץ ??? נא לענות כמה שיותר מהר זה דחוף

אילן

להוכיח שחשוד היה בחול ולא בארץ בתאריכים מסויימים. למצוא וודאות למספר דרכון ישראלי וזר במידה וקיים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חקירות פרטיות