תאונה בג'ודו
אני התחלתי חוג ג'ודו , המאמן אמר לי שעליי לשלם 200 ש"ח עבור ביטוח. או שלא אשלם ואז שאדע שאני לא מבוטחת ולצערי אני לא שילמתי. כעת קרתה לי תאונה מצערת בג'ודו ( שבר באצבעות הידיים + סיבוך בהחלמה ואני נמצאת כעת בתהליך אבחון נוסף עקב סיבוכים) רציתי לשאול האם יש משהו לעשות בכל הנוגע לקבלת פיצויי בנתונים שלעיל. (למשל האם יש גוף שמפצה כמו בתאונות דרכים כאשר אין ביטוח) תודה על המידע (זו שרצתה להיות לוחמת)
שלום ללוחמת. לא אחת נתקלתי במקרים דומים בהם נפסקו פיצויים לניזוק. תחילה יש לבדוק באיזה מסגרת פועל החוג? מתנס, או גוף אחר. בנוסף, אציין כי על מארגן החוג לבטח את לקוחותיו ואת הנכנסים לדלתו בביטוח המכסה צד ג'., כשם שבית מלון מחייב לשלם עבור תינוק דמי ביטוח לכל הפחות במקרים שאין תשלום נוסף עבור שהייתו עם הוריו במהלך חופשה, כמו כן ישנם אינספור דוגמאות לכך. יתרה מכך, העובדה שסירבת אינה מסירה מעליו אחריות שכן עניין הביטוח לא אמור להנתן כאופציה הפרוסה בפנייך, אלא כחובה שאמורה לסייע ולהגן עליו ועלייך. כמו כן, היה עליו לכלול את תשלומי הביטוח במחיר השיעור ומשלא עשה כן יצטרך להתמודד עם כך.
תודה על התייחסותך ועל תשובתך המפורטת.
אין גוף כזה שמפצה, אבל אני חושב שכדאי לך לבדוק עם מומחים האם השיעור התנהל על פי הכללים הנאותים כי אם לא, אזי יש לך עילת תביעה כנגד מדריך הג'ודו שלך