בעיה בביטול פוליסת רכב
שלום וברכה, לפני כשבוע מכרתי את הרכב שלי,לאחר שמכרתי את הרכב התקשרתי לסוכן הביטוח שלי כדי לבטל את פוליסת הביטוח. הסוכן דרש שהעביר לו צילום של העברת בעלות ותעודת ביטוח מקור,וכאן התחילה הבעיה. בזמן שרכשתי ביטוח לרכב בהתחילה,התעודת ביטוח חובה המקורית שלי הייתה אמורה להישלח לי בדואר. עבר כחודש והתעודה לא הגיע אלי. הסוכן ביטוח שלי אמר לי שהוא שלח את התעודה בדואר אך אמרתי לו שהתעודה לא הגיע ליעד. לאחר מכן הסוכר אמר שפשוט אני אשתמש בעותק של התעודה וזה בסדר. עכשיו שאני שלחתי לסוכן את העברת בעלות לרכב ואת התעודת ביטוח העתק,הביטוח סירב לקבל את זה ודרש תעודת ביטוח של הקונה. הקונה לא ביטח את הרכב כרגע לכן אין אפשרות לבטל את פוליסת הביטוח ומכך יוצא שאני ממשיך לשלם על הביטוח בלי שהרכב שלי נמצא בבעלותי. אני רוצה להבין מה קורה כאן,הרכב לא נמצא בבעלותי והעבר בעלות לבן אדם אחר זאת אומרת שהביטוח לא תקף על הקונה. חוץ מזה שהסוכן הבהיר לי שלא נורא אם אני אחכה יום יומיים וירד ממני עוד 50 או 100 שקלים. זה ממש לא נשמע לי הגיוני כל הסיפור הזה שהולך אני לא יודע מה לעשות בנוגע לזה,אני לא רואה פה צדק שהרכב שהוא כבר לא נמצא בבעלותי ואני צריך להמשיך לשלם עליו בביטוח. אני אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי או עזרה שאני יוכל לדעת מה עליי לעשות. אני יודע שבמקרה שהקונה ישלח את התעודת ביטוח שלו הכל יסתדר אבל השאלה אם זה לא יהיה בזמן הקרוב הכסף ימשיך לרדת ממני ואני לא מוכן לזה. בברכה.
מרגע שהעברת את הבעלות, הביטוח ממילא לא תקף. אני הייתית מתחכם. טוען שהפוליסה אבדה, מוציא תעודה חלופית ב-30 שקל ואז מחזיר אותה ...