לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ניסים

סייוע והכוונה אני לא יודע לציין אחרת את הנושא

אין לי אפשרות לפנות לעורך דין המבקש תשלום כלשהו מראש  לאחר פניות לעורכי דין שכל אחד מציג שירות שונה אני לא מצליח להבין לאן לפנות ולקבל שירות מתאים אני נפגע עבירות , ונפגע עבירות ממערכות משרדי יחידות הממשלה אני סובל ממיגבלה בדיבור אני נעזר באמצעות הודעות בטלפון ודרך אפליקצית וואטצאפ מצבי מורכב מכמה גורמים, אי מענה מתייחס לתלונות וכנראה גם אי טיפול במצב המוצג בתלונות לקציני תלונות הציבור שלמשטרת ישראל ולמחלקה לחקירות שוטרים מאז ועד היום אני לא מקבל מענה מתייחס וטיפול בתלונות מצב זה מלווה בחרדות, ובכל זאת המשכתי להציג תלונות ולאחרונה את כתב התביעה המתייחס להליך הפלילי והאזרחי בכתובות דרך האתרים הממשלתיים ואני צריך סייוע וייצוג בהתייחסות למצב הקיים המוצג כאן המתייחס לתלונות ולמענה שאני מקבל מאותם משרדי יחידות המוזכרות כאן , אני לא רואה את המצב אחרת מסיוע ומילוט מדין לפושעים בהיתייחסות למצב שהותירו אותי בו האנשים שם באותם משרדי יחידות וממשרדי יחידות הממשלה והפרקליטות שהגשתי תלונות עליהם למבקר המדינה וגם מאותו המשרד קיבלתי את אותו היחס והמענה את המצב בסיוע המשפטי ציינתי בתלונות שלא טופלו אם ידרש לצרף מסמכים כל שהם אציין שאין באפשרותי. אני יכול לתמצת את התלונות

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות