מנהל הפורום עו"ד דניאל שבח

רשלנות רפואית לאחר תאונת דרכים

שלום רב, הבן שלי עבר תאונת דרכים קשה ונותח בבית החולים ברגלו. ככל הנראה במהלך הניתוח נחתך עצב ונגרם לו נזק עיצבי. האם ניתן לתבוע את חברת הביטוח של הרכב בנפרד ואת בית החולים בגין רשלנות בנפרד?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל שבח

מיכאל שלום, לא ניתן להגיש שתי תביעות נפרדות. בגלל שהעילה לפי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים הינה מיוחדת, אז חברת הביטוח שביטחה את הרכב בו נהג או נסע הבן שלך בביטוח חובה, תפצה אותו כל כל הנזקים שנגרמו לו, הן נזק ישיר מהתאונה והן נזק מאוחר שנגרם כתוצאה מרשלנות רפואית. בברכה , עו"ד דניאל שבח