יעקב י

נפילה בבית אצל חמותי על ריצפה רטובה

עו"ד שבח שלום, במהלך החג נפלתי על אצל חמותי, החלקתי על ריצפה רטובה, שברתי את הירך ואני עדיין מאושפז. מה אפשר לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל שבח

יעקב שלום, נפילה על רצפה רטובה בנסיבות מסוימות מקימה עילה נזיקית כנגד בעל הבית, כך למשל אם לא באה אזהרה לבאי הבית על קיומה של ריצפה רטובה, בהחלט ישנה התיישנות של בעל הבית, במקרה הזה, חמותך. אם יש לחמותך ביטוח של הבית, בד"כ הוא מכיל גם ביטוח צד שלישי, ולכן אפשר להגיש תביעה כנגד חברת הביטוח שביטחה את חמותך. לפני מהלך משפטי כזה, יש לבחון את גובה ההשתתפות העצמית שחמותך תידרש לשלם בעקבות תביעתך ולערוך את החישובים המתאימים הן הנזיקיים והן המשפחתיים. בברכת שנה טובה ואיחולי החלמה מהירה. בברכה עו"ד דניאל שבח