לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
טליה

פגיעה בחופש העיסוק - נזק ממוני .

שלום , אני מלמדת 15 שנה קורסי חשבי שכר הקורס (קורס מורכב ממיסוי יחיד , דיני ביטוח לאומי ודיני עבדה )הוא קורס כפול המפוקח מטעם משרד הכלכלה ומטעם לשכת רו"ח כאשר בסיומו ניתנים 2 תעודות למסיימים מטעם לשכת רו"ח אני מאושרת ללמד את הקורס ומטעם משרד הכלכלה הייתי מאושר ללמד עד שנה שעברה , לטענתם הם נתנו אישורים שגויים / בטעות ללמד (במשך 15 שנה משרת הכלכלה נתן לי אישורים כל שנה - שנתיים ) לאחר פנייתי אליהם והם נתנו את האפשרות להוציא רישיון בראיית חשבון ובעריכת דין תוך תקופה של 6 שנים (כולל סטאז ) כדי ללמד את הקורס , אם הוכיח שאני לומדת זאת כל שנה הם יאשרו לי ללמד ב 6 שנים האלה , כרגע אני באמצע לימודי תואר שני במנהל עסקים (תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה ) ולא יכולה לשנות מהיום להיום את כל חיי , מהחלטה הזאת אני נפגעתי בהשתכרותי (מטעם לשכת רו"ח אני מאושרת ) רציתי לברר בקשר לסיכויים שלי לפנות לבג"ץ או לבית משפט שיחזיר אותי לעבודה (פגיעה בחופש העיסוק ) יפצה אותי עבור הנזק שנגרם לי מההחלטה הזאת תודה

עופר

אני מציע שתפני את השאלה לפורום דיני עבודה בברכה עופר

טליה

זה לא קשור לדיני עבודה היות ומשרד הכלכלה לא המעסיקים שלי ..

עופר

נראה שהשינו יבאישור שניתץן לך הוא לא רטרואקטיבי ולכן על פניו לא פסול צריך לבדוק מה עם אישורים דומים שניתנו לאחרים בברכה, עופר

טליה

בכל הארץ ניתנו אישורים דומים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי