לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עוז בר יוסף

פיתוח רחוב

שלום אני רוצה לבחון פנייה לעתירה מנהלתית בנושא פיתוח לרחוב שאני גר בו מדובר בסמטה קצרה באורך של 80 מטר בעיר יהוד, שלא מפותחת כלל אין תשתית ניקוז, אין תאורה, אין כביש סלול כראוי, מטונף באופן תמידי, מדובר על נושא של פיתוח כבר 20 שנה, הנ"ל מתועד במכתבים ופניות לעיריות בקדנציות השונות, פשוט תמיד נדחקנו הצידה משום שאנו רחוב קטן, ולא רצו להשקיע ברחוב קטן שכזה, למרות פניות חוזרות ונשנות, האם העילה מספקת ? האם יש סיכוי כלשהו שאני יחוייב בהוצאות בית משפט ? (למרות שלדעתי אין סיכוי בעולם שזה יקרה אבל בכל זאת אולי משהו נסתר מעיניי) אודה לתגובה עוז

עופר יהלום, עו"ד

התשובה תלויה בשאלה אם פותחו רחובות שכנים, ומה לגבי רחובות אחרים באותו גודל באותו יישוב בברכה עו"ד עופר יהלום יהלום את ברקוביץ – משרד עו"ד רשויות (מנהלי), מקרקעין, תביעות ייצוגיות מכהן בועדה המחוזית לתכנון ובנייה ומשפט מנהלי בלשכת עוה"ד מנהל פורום בג"ץ ומנהלי באתר "משפטי" __________________________ כתובת: בן גוריון 63, קרית ביאליק טלפון: 04-8712207 פקס: 04-8715640 נייד: 052-3246205 מייל: yahalom@lawyer.com אתר: WWW.LAWPRACTICE.CO.IL

עוז בר יוסף

היי תודה על המענה המהיר, אני לא מבין את הקשר לרחובות אחרים, אבל ישנם המון רחובות באותו גודל שפותחו מבחינת תשתיות במרוצת 20 שנה האחרונות, מדובר על רחוב קטנטן של 8 וילות , שכל שנה אנו הדיירים מציקים לעירייה בדבר פיתוח, והתשובה שאנחנו מקבלים "שהנ"ל יועבר לאישור תקציב של שנה הבאה" כל שנה ושנה אותה תשובה, הכיצד ניתן להילחם ? האם יש בכלל טעם ? עוז.

עופר יהלום, עו"ד

אפשר לנסות דרך עתירה מנהלית, אבל לפני זה אולי רצוי לפנות לחברי מועצה או לפקידי עירייה ולדבר איתהם בברכה עו"ד עופר יהלום יהלום את ברקוביץ – משרד עו"ד רשויות (מנהלי), מקרקעין, תביעות ייצוגיות מכהן בועדה המחוזית לתכנון ובנייה ומשפט מנהלי בלשכת עוה"ד מנהל פורום בג"ץ ומנהלי באתר "משפטי" __________________________ כתובת: בן גוריון 63, קרית ביאליק טלפון: 04-8712207 פקס: 04-8715640 נייד: 052-3246205 מייל: yahalom@lawyer.com אתר: WWW.LAWPRACTICE.CO.IL

עוז בר יוסף

תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי