לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
הקאו

עיריית עפולה ושימוש בכוח לרעה.

שלום אימי בת 72. לפני הרבה שנים היא רכשה דירה קטנטנה בעפולה. לאחר שנים בודדות היא מכרה אותה וחזרה לארץ מולדתה כשהיא לא חייבת שום דבר לאף אחד. לאחר זמן מה, עיריית עפולה ברוב חוצפתם החלו לשלוח אל אמא שלי (בכתובת מגוריי בארץ) דרישה בגין חוב ארנונה הנוגע לתקופה שאחרי מכירת הדירה. כתבתי להם מכתב בו פרטתי להם את הנושא והוכחתי על פי התאריכים והעובדות שאימי לא חייבת להם מאומה. ביקשתי להפסיק להטריד אותה כי היא לא חייבת ארנונה לאף אחד. מאחר ואימי לא חיה כאן, עשיתי כמיטב יכולתי ומשלוח המכתבים הופסק. לפני מס שנים שוב שלחו מכתב חצוף כשבכל פעם הסכום גדל.. פניתי לעורך דין שעשה טובה וביקשתי שיתכתב איתם על מנת לשים לזה קץ, זאת עשיתי כשהבאתי לו את כל ההוכחות על כך שהדירה נמכרה בתאריך כך וכך; והחוב המדובר לטענתם הוא בשנים שהדירה לא היתה בבעלותה של אימי. הם סרבו להתנצל ולמחוק את החוב והנושא נשאר פתוח משום שלא יכולתי להתעסק עם הסיפור (בעלי חולה) וגם כלכלית לא יכולתי לשלם לאותו עורך דין להמשך הטיפול. גם היום קשה לי מאוד לשלם שכר טירחה אבל אני יכולה לפרוס בתשלומים ובלבד שיהיה מי שיסכים לתבוע אותם ולדרוש פיצויים בגין ההטרדה ושימוש בכוח לרעה. היום הגיע לידי עוד מכתב עבור אימי שעלתה לארץ לפני כשלושה חודשים וגרה ביח' דיור שאני משלמת עליה כי היא חיה מקצבת זקנה ומהשלמת הכנסה. אני יודעת ובטוחה שיש לי עילה לתבוע מהם פיצויים ואת זאת ניתן לראות על פי המכתבים ששלח עורך הדין בזמנו, המוכיחים שהם עושים שימוש בכוח לרעה ומנצלים את מעמדם ואת חולשתו של אזרח מבוגר, חולה וחסר כל - על מנת לגבות במרמה כספים. אודה ואעריך אם תוכלו להתייחס לפנייתי ולומר לי אם אתם יכולים לטפל בתיק הזה, מהו שכר הטירחה שלכם ומה הסיכויים שלי. אשמח לשלוח אליכם את כל המסמכים שברשותי לכתטבת האימייל שתשלחו על מנת שתוכלו לעיין ולחזור אליי. תודה מראש הקאו

עופר יהלום, עו,ד

קודם כל - זה לא בדיוק התחום שלי. לגופו של עניין, אני מציע להגיש בתביעות קטנות בברכה עו"ד עופר יהלום יהלום את ברקוביץ – משרד עו"ד רשויות (מנהלי), מקרקעין, תביעות ייצוגיות מכהן בועדה המחוזית לתכנון ובנייה ומשפט מנהלי בלשכת עוה"ד מנהל פורום בג"ץ ומנהלי באתר "משפטי" __________________________ כתובת: בן גוריון 63, קרית ביאליק טלפון: 04-8712207 פקס: 04-8715640 נייד: 052-3246205 מייל: yahalom@lawyer.com אתר: WWW.LAWPRACTICE.CO.IL

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי