אכיפת החלטת ביהמ"ש בתיק הסדרי ראיה
שלום. נושא השאלה: הסדרי ראיה. ב-2014 גרוש שלי הגיש נגדי תביעה על שינוי משמורת + בקשת מינוי פקיד סעד. פקידת סעד בתום עבודתה הגישה לביהמ"ש תסקיר שקיבל כוח החלטה. המלצות התסקיר: "...המשמורת תישאר בידיי האם… בכל שני ורביעי בשעה 6 האב ייקח את הקטין ולמחרת יחזירו למסגרת החינוך". במשך 4 חודשים גרוש שלי כמעט ולא הפר את ההחלטה. ב-1 בינואר התקיים דיון בביהמ"ש. ההחלטת הדיון: "הצדדים יתנהלו בהתאם להמלצות כאשר תהיה גמישות הדדית להודיע על שינויים בהסדרי ראיה..." ב-3 שבועות הגרוש שלי הודיע על שינויים 6 פעמים (להחזיר את הקטין באותו ערב ולא למחרת). 4 פעמים מתוך 6 דחיתי את השינויים שלו והצעתי לו לקחת את הילד על פי המלצות התסקיר. את 4 פעמים הללו הגרוש סירב לקחת את הילד לפי הנוסחא: "אם את לא מסכימה לשינויים שלי - אני לא לוקח את הילד" השאלה: האם יש די באירועים הנ"ל כדי להגיש בקשה לביזיון בית משפט?
אולגה שלום, את יכולה להגיש בקשה לפי ביזיון בית משפט אבל , לעניות דעתי, יש לשלוח מכתב בטרם הגשת הבקשה. בהצלחה, עו"ד שוש חן נחום
שלום שוש. תודה רבה על תשובתך! רק רציתי להבהיר: הכוונה מכתב מעו"ד שלי לעו"ד של הגרוש? כמו התראה?
שאלות נפוצות:
סימה אדרי
יפה כ