לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עפרה אסתר אביגד

חלוקת רכוש לפני גירושין .

עפ"י דרישת הרבנות יש לבוא עם מסמך על חלוקת רכוש בטרם דיון על גירושין . מאחר ובעלי פוטר-הוצא לפנסיה טרם זמנו [וברור לא חוקי ] על כן אנו במשפטים נגד מקום עבודתו כבר 4 שנים בבית דין לעבודה. מאחר ובדעתו לאחר לתבוע בבית משפט על נזיקין אבל אז נהיה כנראה כבר גרושים אינו רוצה לתת לי חלק למרות שאני טוענת כי זכותי לקבל מחצית מהתביעה העתידית ראשית הוא עבד במקום עבודה זה בזמן נישאינו שנית הפיטורין פנסיה וכל התהליך היה עוד בזמן נישואינו ואת כל ההליך ליוותי כולל ריצות והוצאת כל המסמכים הנילווים למשפט ולכל צורך רפאוי האם יש צדק בדרישתי ץ וכן אינו מעוניין לתת מזונות ילד שמלאו לו 18 שמה -ידוע לי שחל עליו תשלומי שליש מזונות עד גמר שרות סדיר . אשמח לתשובתכם המהירה מאחר ואם יש צדק בדרישתי אפנה לבית דין למשפחה .

עו"ד הילה בורנשטיין

אסתר שלום ראשית באשר לנושא מזונות הילד - זכאי לשליש מסכום המזונות עד לסיום שירותו הצבאי הסדיר. באשר לתביעה בבית הדין לעבודה, מאחר ואין בידיי את מלוא נתוניי התביעה אענה לך באופן כללי: אם בעלך תובע זכויות וכספים אשר נצברו בתקופת החיים המשותפים ולא שולמו לבעלך מכל סיבה שהיא, סביר כי בית המשפט יקבע כי יש לך חלק בהם. לעומת זאת אם מדובר בפיצוי אחר או בנזקים שנגרמו לבעלך - אשר חורגים מתקופת החיים המשותפים או שאינם קשורים לנזק כלכלי לתא המשפחתי המשותף ככל הנראה לא תהיינה לך זכויות בהן. מומלץ לפנות להתייעצות לעו"ד המתמחה בתחום, עם פרטים מלאים הנוגעים לתביעה של בעלך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסדרי ראיה - משמורת, זמני שהות ואבהות