מה לעשות אם פקידת הסעד נגד משמורת משותפת באופן עקרוני?
תבעתי משמורת משותפת ובית המשפט ביקש תסקיר של פקידת הסעד. אני מרגיש שהיא בצד של גרושתי ומראש חושבת שמשמורת משותפת אינה טובה בגירושין. מרגישים את זה בדברים שהיא אומרת ובדעות שלה. כרגע כל תביעתי תלויה בפקידת הסעד ובעצם המלצתה כבר נקבעה מראש עוד לפני הכרת המקרה. מה ניתן לעשות במקרה כזה? האם היא הקובעת היחידה?
שלום לך, אין ספק כי חוות הדעת של שירותי הרווחה משפיעות באופן משמעותי על החלטת בית המשפט, אך לא תמיד. עליך לשטוח טענותיך בפני בית המשפט וניתן גם לבקש לחקור את פקידת הסעד על עמדותיה. אפשרות אחרת היא לפנות ולבקש החלפת פקידת סעד - בשל דעות מוטות, אך אפשרות זו נענית בחיוב לעיתים רחוקות בלבד. אם אינך מסתייע בשירותי עורך דין המתמחה בתחום- ממליצה לך לעשות כן בדחיפות. בהצלחה
האם ניתן לעקוף את חוות הדעת של פקידת הסעד ע"י מבחן מסוגלות הורית? במידה ואזמין את פקידת הסעד לחקירה אני חושש שעוד יותר יהיו נגד המשמורת המשותפת.
אפשר לפנות בבקשה למבחן למסוגלות הורית, אך אפשר ובית המשפט יחליט אחרת. מדובר בתשובה מורכבת אשר אין מקומה בפורום זה. כאמור, מאחר ומדובר בעניין סבוך אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי. בהצלחה
שאלות נפוצות:
סימה אדרי
יפה כ