לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עודד

שירות המבחן דחה את הדיון בחודשיים

שלום רב כול הכבוד על המאמצים והעזרה קוראים לי עודד היה לי דיון בעוד 10 ימים בתיק העקרי שירות המבחן דרשו לדחות את זה למאי השופטת דחתה את זה ל אוקטובר זה תיק על אלימות במשפחה אני מורחק מאשתי כבר חצי שנה ושוהא במעצר בית לי זה נראה הרבה זמן בעצם המון בשביל לכין תסקיר עם כול הכבוד לכבוד השופטת מה נתן לעשות במצב כזה האם נתן להקדים את המשפט

עו״ד גיל באיער

עודד שלום, דחיית הדיון נועדה לאפשר לשירות המבחן לשלב אותך בהליך טיפולי או להמשיך הליך טיפולי שאתה לוקח בו חלק כיום. בלי הליך טיפולי שיימשך 9-6 חודשים ויהיה מוצלח-קצינת המבחן לא תוכל לתת לשופט המלצה חיובית לגביך (המלצה חיובית תהיה המלצה שלא להטיל עליך מאסר בפועל אלא מע״ת, שירות לתועלת הציבור בהיקף של כ-100 שעות ואולי העמדה שלך בפיקוח שלהם למשך שנה). אם לא תאפשר לשירות המבחן לסיים איתך טיפול בהצלחה (לדעתם)-ותדרוש דיון קודם לאוקטובר-אולי תקבל דיון אבל לא תהיה בו המלצה חיובית של שירות המבחן אלא הימנעות שלהם מהמלצה, דבר שיהיא להטלת מאסר בדרך של עבודות שירות (בד״כ 6 חודשים) או הטלת מאסר בפועל לתקופה של 18-8 חודשים (תלוי בחומרת האירוע, בעבר קודם אם יש ובמדיניות של השופט עצמו במקרים דומים). עצתי לך הנה להמשיך לשתף פעולה, באופן מלא, עם שירות המבחן בנפש חפצה. בנוגע למעצר הבית-תוכל לבקש הקלות במעצר הבית כמו יציאה לעבודה ויציאה מס׳ שעות ביום לצורך התאווררות-לאחר התייעצות עם עוה״ד שלך. חזרה לבית אינה אפשרית, בשלב זה, ותתאפשר רק בתום במשפט.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מעצרים וזכויות חשודים ונחקרים