לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עודד

תקיפה בנסיבות מחמירות

שלום גיל זה עודד שוב תקיפה אחת ובאותו מקרה גם איומים תקיפה בנסיבות מחמירות לא היה היזק לריכוש לא גרמתי נזק לשום רכוש זה שטף דם לפי מה שזכור לי זה מקרה יחיד הבעטי חרטה עמוקה גם ששחררו אותי ממעצר וגם שהודתי ועד עכשיו אני מטחרת ולא סוליח לעצמי כי לא מתנהגים כך ואשתי(הנתקף) שלחה תסקיר ממנה לתובעת ולבית המשפט דרך עורך דין שלא מיצג אותי שהיא רוצה אותי וסולחת לי כי היא הבינה כמה שאני מצטער והצדקתי אותה שהזמינה משטרה כי לא היתי צריך להתנהג קלפה כך ואני עכשיו אמור להשתלב בקבוצה טיפולית לאלימות במשפחה חוץ מהקבוצה של שירות המבחן ולוקח על עצמי אחריות שזה לא יחזור על עצמו...

עו״ד גיל באיער

עודד שלום, אל תפתח, בבקשה, בכל פעם, נושא חדש. זה מבלבל. פשוט הגב להודעה האחרונה. לשאלתך, מדובר באירוע בעייתי מבחינת ביטול ההרשעה. אבל אל תאבד תקווה. בכל מקרה, אם השופט לא יבטל את ההרשעה, למרות תסקיר שימליץ על כך, תוכל להגיש ערעור על כך לביהמ״ש המחוזי (לאחר התייעצות, כמובן, עם סנגור). כפי שכתבתי לך, המשך לשתף פעולה, באופן מלא, עם קצינת המבחן וכך תימנע (אם תהיה המלצה חיובית בנוגע אליך) מהטלת מאסר בפועל וכנראה גם מהטלת מאסר בדרך של עבודות שירות.

עודד

שלום גיל 100% עכשיו אני יודע אך להגיב להודעה ולא לפתוח נושא שמחתי מאוד שעזרת לי ותודה באמת אני מרגיש שתודה זה לא מספיק באמת אתה עונה לעניין וחבל פשוט שהמצב הכלכלי קשה ולא יכלתי לרכוש את שירותך וכול הכבוד באמת כול הכבוד לך ולכולם על הפורם הנהדר אני אסיר תודה....

עו״ד גיל באיער

עודד שלום, שמחתי לעזור.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מעצרים וזכויות חשודים ונחקרים