לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שחר דוקרקר

מואשם בתיק של נהיגה בפסילה ונהיגה ללא ביטוח בתוקף

שלום אני נוהג מ 2006 ללא חידוש רישיון נהיגה מסיבות של עיקולים על רשיון הנהיגה. בשנת 2010 נתפסתי נוהג בשכרות קיבלתי פסילה מנהלית 30 יום ואז החזירו לי את הרישיון שלא בתוקף. כעבור כמה זמן שפטו אותי שלא בפניי ופסק השופט 5 שנים פסילה. הודעה זו נשלחה לבית הוריי שבאותה תקופה לא היינו בקשר הם חתמו ושלחו חזרה לבית המשפט את המכתב. לפניי חודש וחצי עצרו אותי בילוש ביקשו תעודה מזהה לא היה עליי עיכבו אותי לקחו אותי לתחנה לא נחקרתי בכלל כעבור שעה ניגש אליי הבלש ואמר לי תחתום על דוח העיכוב ולך הבית. חתמתי על שלושה מסמכים והלכתי. כעבור שלושה ימים חיכו לי מהבוקר שוטרים לייד הבית עד השעה 13:30 וברגע שיצאתי לרכב ונהגתי מייד אחריי 100 מטר נעצרתי ומשם נחקרתי ומייד רוב התיק כבר היה מוכן ואמרו לי בחקירה שהבלש החתים אותי שלושה ימים לפניי בזה שהוא הודיע לי שאני פסול מלנהוג, ולי הוא לא אמר את זה לקחו אותי לבית הסוהר שיקמה באשקלון הייתי שם חודש ועכשיו אני משוחרר למעצר בית מלא כולל ערבים ואיזוק אלקטרוני בבית הוריי שוחררתי בעיקבות חוות הדעת של תסקיר קצינת המבחן. הרקע שלי הוא, אני גרוש + 2 ילדה אחת בת 9 מהגרושה שאני מגדל אותה והאמא שלה ברחה לחול ואני משלם את כל החובות שלה ואני לא מקבל שם הנחה מהמדינה ושום עזרה. הבן שלי בן 6 חודשים מבת הזוג שלי אני לא נשויי יש לי שכירות על הראש ויש לי ים חובות על הראש יותר מ 250 אלף שח שהשאירו לי כאן לשלם. ובנוסף ביטוח לאומי רוצים ממני 120 אלף על מזונות למרות שהילדה אצלי בטענה שהם המשיכו לשלם לה. מכיוון שלא דיווחתי להם שהיא ברחה. בשורה התחתונה רציתי לדעת עם היום כעבור שבוע שאני במעצר בית מלא אני יכול לבקש מהשופט חלון לעבודה. ולחזור לבית שלי ולא אצל ההורים כמובן עם איזוק אבל להיות בבית שלי עם הילדים ולעבוד כדיי להמשיך להתקיים בשכירות. חשוב לציין שאני עובד ללא תלוש בעבודות מזדמנות של התקנות ציוד הגברה ותאורה באולמות ארועים. והייתי מעוניין לדעת מה דעתך בתיק הזה לענישה. שלושה סעיפים 1. נהיגה בפסילה 2. נהיגה שרישיון הנהיגה פקע מעל 6 חודשים 3. נהיגה ללא ביטוח בתוקף. ( למרות שיש פוליסת ביטוח בתוקף אבל בגלל הרישיון הם טוענים שזה לא בתוקף ) אשמח לקבל יעוץ ממך והתרשמות מהתיק.

עו״ד גיל באיער

שחר שלום, נא הפנה שאלתך לפורום תעבורה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מעצרים וזכויות חשודים ונחקרים