לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עומר לב

גירושים בארצות הברית

נישאתי בארצות הברית בכדי לקבל GCואני מעוניין להתגרש . מילאתי את כל הטפסים הנדרשים עם חתימת נוטריון ושלחתי לאשתי כדי לחתום ולהגיש אולם היא מתמהמהת ואני רוצה להתחתן עם חברתי הישראלית אשמח לעזרה

item.Author מנהל הפורום דפנה זיס - משרד עו"ד

שלום עומר לב, בעיקרון, יש דרכים להתגרש בארה"ב, ללא חתימת בן/בת הזוג, ובמיוחד ואף די בקלות כאשר כתובת בן/בת הזוג ידועה וניתן להוכיח שהם קיבלו את מסמכי התביעה ולא מגיבים. לשם כך, אני מציעה לך לפנות למשרדי ו//או לכל משרד עורכי דין הבקיא בדיני המעמד האישי בארה"ב לשם טיפול בנושא. בהצלחה, דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום

אביי

התחתנתי לפני שנה וחודשיים את gc קיבלתי לפני 10 חודשיים לאחרונה חשדתי שיש לה מישהו אחר , לא אמרתי כלום והשבוע היא שלחה לי הודעה באמצע היום שהיא בהריון ממנו והיא הולכת לעשות הפלה , עכשיו אני מעוניין להתגרש ממנה , בעיות היא לא תעשה , שתי שאלות - אחרי שהיא חותמת על המסמכים מה אני אמור לעשות? ודבר שני יהיה לי בעיה להמשיך עם תהליך הוצאת הניירת הקבועה פה ? אשמח לתשובה מיידית..

item.Author מנהל הפורום דפנה זיס - משרד עו"ד

שלום אביי, אני יכולה לסייע לך בהליך הגירושין אך אינני מתמחה בדיני הגירה, גרין כארד ואשרות השהייה / ויזות. לצורך בירור נושא הוצאת האזרחות אני מציעה לך להתייעץ עם עו"ד שזהו תחום מןמחיותו. בהצלחה. דפנה זיס, עו"ד

אלעד

לא אמורה להיות בעיה עם הקבוע!!! רק תארגן מכתב שהיא בגדה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני ארה"ב - מעמד אישי