לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרון

גירושין בארהב

שלום רב, אחותי מתגוררת בארהב מזה 17 שנה נשואה לישראלי שמתגורר בארהב זוג דתי ולהם 4 ילדים שניים גדולים 16-18 ושניים קטנים 8-10 בשנים האחרונות נשואיה לא היו קלים בכלל, בן זוגה היה מתעלל בה מילולית מפני ברבים, אך המשיכה בחייה כרגיל, הכירה מישהו נפגשו סך הכל פעמיים, אך הקשר התבסס יותר על טקסטים בינהם, לפני מספר חודשים נתפשה בטקסט כתוב, ועכשיו יש לבן זוגה גם הוכחה מוקלטת שאכן קרה. כל המשפחה של אחותי גרים בארץ, ורוצים שתחזור בחזרה, אנחנו מודעים לכל הקשיים בדרך... בן זוגה לקח את אחותי כדי לחתום על חוזה שעשו אצל רב, אומנם הרב בא לקראת אחותי המון, אבל הסרנו עליה לחתום, עד שמישהו מהמשפחה לא יטוס אליה, היא חושבת אולי יש עליה אזנות בבית וגם בנייד, לכן מתכתבים עימה בטקסטים ומדריכים אותה. כיום המצב מחמיר יותר ואפילו הרים עלים יד, בן זוגה פגוע מאוד מאוד, פגעה לו באגו יש להם בית בארצות הברית על שם של אחותי, ובית בארץ על שם שניהם, אחותי במהלך השנים נהייתה חולה מאוד שאפילו לעבוד לא יכולה, הם מראים מיסים מאוד נמוכים והיא במצב נפשית ופיזית לא עומדת במצב, היא רוצה שלום בית והוא עקשן (משפחה פרימיטיבית) בכל אופן המצב כיום לא טוב אבא שלי בדרך לטוס אליה, ולעזור לה מה עושים? היא מחפשת עורך דין ישראלי לדיני משפחה שלאבא שלי יהיה קל עם השפה קרוב למקום מגוריה (פילדלפיה-ניו יורק ג׳רזי)

item.Author מנהל הפורום דפנה זיס - משרד עו"ד

שלום שרון, אני מאמינה שהתקשרת היום למשרדי ושוחחנו בטלפון על הפניה הזו. בפנייתך את מעוררות שאלות מורכבות הקשורות גם בגירושין וגם באפשרות חזרת אחותך לישראל ביחד עם ילדיה. אני סבורה שבקשתך הטלפונית לקיום פגישת ייעוץ בנושא הינה הדבר הנכון לעשות שכן לא אוכל להשיב לך במסגרת פורום זה תשובה מקצועית ורצינית מבלי לשמוע פרטים נוספים ומורכבים ביחס למקרה של אחותך. בברכה דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני ארה"ב - מעמד אישי