לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סהר

שימוש בשם מותג במכירה בעמוד איביי/אתר אינטרנט

שלום, אני מוכר מוצר כלשהו באיביי ובעמוד מכירה אני כותב שהמוצר שאני מוכר הוא מאותו מפעל שמייצר את xxx (שם המותג, בלי שם החברה) והוא בדיוק עם אותה קונפיגורציה. היום קיבלתי מכתב באימייל, כנראה מהבעלים של החברה אבל לא בטוח (כי זה משתמש באיביי) עם המלל הנ"ל (את שם החברה החלפתי ב-xxx) ____ To whom it may concern: XXX® has reviewed it’s records and have not located a valid license for the use and sale of it’s trademarked products. You should be aware that counterfeit sales of trademark(s) product(s) is criminal and considered trademark infringement in violation of United States laws. Failure to act will result in referral to www.ic3.gov , which the “The internet Crime Complaint Center (IC3) an alliance between the National White Collar Crime Center (NW3C) and the Federal Bureau of Investigation (FBI)”If you cannot provide proof that the product(s) has been properly licensed, you must cease and desist use and sales of the trademarked product(s). XXX® is committed to investigating counterfeit manufacturers and licensing infractions to protect it’s interestXXX ® must enforce it’s Federal rights rigorously and fill that your cooperation regading this matter should be promptly forthcoming ___ קודם כל אני מתאר לעצמי שיש באיביי ובכלל במכירות מלא מלא אזכורים של שמות מותגים, זה בדיוק כמו שאני אכתוב "למכירה משקה קולה" ובתיאור אני אכתוב "בדיוק אותו טעם של קוקה קולה!" למעשה הם בעצמם נופלים בזה, כי בעמוד החברה הם מזכירים שני מותגים גדולים והם גם מוסיפים למה הם טובים מהם. מי צודק? :( לא בא לי להיתבע.. אני לא עסק ולא ארגון בסך הכל מוכר באיביי. אשמח לעזרה :) המשך יום טוב!

item.Author מנהל הפורום דפנה זיס - משרד עו"ד

שלום סהר, מאחר שאתה מוכר מוצר חדש ולא יד שניה, בהחלט יתכן שללא היתר מהיצרן ו/או מבעל הזיכיון על שיווק ומכירת המוצר, אתה עובר על החוק. בברכה, דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני ארה"ב - מעמד אישי