לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שגיא

כניסה לארה״ב לאזרח אמריקאי עם צו למעצר בגין חוסר תשלום מזונות

אני בעל אזרחות ישראלית ואמריקאית, לאחר שלוש שנים קשות של גירושים מאשה אמריקאית - וקריסת העסק (הייתי מקור ההכנסה היחיד - ומשלם מזונות במשך שנתיים ) - ביקשתי משופטת במדינת Massachusetts ב- 2014 לתת לי 3 חודשים של קפאון במתן child Suport - היא הכניסה אותי לכלא פעמיים לאור שלא היה לי כסף עליי באותו הרגע (בני חיי עם אשתי לשעבר אצל הוריה העשירים ככורח) - והחלטתי לחזור לארץ ולהתחיל מחדש לאחר שאשתי לשעבר לא כיבדה את החלטות בית המשפט ומנעה ממני לראות את בני פעמים רבות - לרבות קשר ב- Skype שנקטע לפני כשנה. לאחרונה הוצעה לי עבודה ב west coast - וגיליתי לאחר שיחה עם בית המשפט כי יש נגדי (Capias / Bench Warrant ) למעצר כנגד חוסר תשלום מזונות . 1. במידה ואקח את העבודה במדינה שונה בה התגרות - האם יעצרו אותי בשדה התעופה ? 2. האם עדיף להכנס עם הדרכון הישראלי - או כל המערכות מחוברות היום ? 3. אני מוכן לשלם child Suport / מזונות - אל אין לי מספיק כסף - רק לאחר שאקבל את העבודה בארה״ב - ויעשו הסדרים לגבי זכותו של בני ושלי לראות אחד את השני - האם יש פה עורך דיומא המורשה במדינת Massachusetts ? 4. הינה נסיון בעבר להגיע לפשרה ב - 2014 על ידי עורך דיומא ישראלי ללא רשיון אמריקאי - ובית הדין לענייני משפחה התעלם טוטאלית ממנו (האם מותר להם ?) תודה מראש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני ארה"ב - מעמד אישי