שימחה

רכוש בהליך גירושים להבטיח את הכספים שלי

מצאים בהליך גירושין הגרוש רוצה לקנות את חלקו בבית מצד שני אני אמורה לקבל את כול מה שצבר זכויות פנסיוניות וכול מה שמסביב אם אני יחתום על חוזה שהוא קונה ועדיין האקטואר לא סיים את החוות דעת ואם הבריח מלא כספים איך אני יבטיח את הכספים העתידים שלי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ורד לוי

במסגרת הסכם גירושין שמנוסח כהלכה אפשר לקבוע מנגנון רכישה של הבית המשותף ולהתנות את המכירה בממצאים של האקטואר. כמו כן אפשר לקבוע מועד רכישה ו/או קביעת מחיר לאחר שתתקבל חוות הדעת האקטוארית. איזון הנכסים מתייחס לכלל הנכסים לרבות בית, זכויות פנסיוניות, כספים וכו' ומגיע לך מחצית ממה שנצבר בתקופת הנישואין. חשוב שההסכם ינוסח על ידי עו"ד משפחה מנוסה שיוכל להתייחס לכל הסוגיות והסיכונים הרלוונטים כדי לתת מעטפת רחבה והגנה ראויה.